zaterdag 23 augustus 2014

Minibieb in de pers!

Omdat alles zo herfstachtig al voelt is deze blogpost denk ik wel heel toepasselijk. "Weer" voor een boek. En deze kun je misschien wel in een minibieb in de buurt van je huis vinden ;)
Bij mij wel in ieder geval. Meer mensen vinden de weg naar mijn minibieb en dat zie ik alleen al aan de "nieuwe boeken"die ik steeds in mijn kastje vind. Geweldig is dat. Mijn minibieb heeft de afgelopen tijd behoorlijk in de belangstelling gestaan door een artikel in de krant "Flevopost" en op de facebookpagina zo ook die van Noordoostpolder Nieuws. Een heel leuk interview gehad met Donna Oevering-Wormhoudt van Bodé Media -Tekst & Publiciteit en zij heeft het idee erachter heel goed vertaald in het artikel.


Stiekum een beetje trots dat het de krant heeft gehaald en nu kijken of meer mensen dit idee in hun buurt willen neerzetten.

Je ziet ook dat mijn minibieb een regenjasje heeft gekregen. Zo blijft het beter tegen al die regen droog. In ons natte landje echt wel nodig!
In mijn hoofd zitten alweer allerlei plannen voor uitbreiding en het liefste met een bankje erbij. De volgende foto die ik heb geplukt van pinterest geeft mijn romatische beeld van dit idee weer ;)


Dan wordt dit kastje alleen gevuld voor de kinderen


En ga ik een grotere bieb ergens anders hangen aan een muur van mijn huis of zo.
Dit kan ik natuurlijk ook nog gaan doen ...


Er zijn zoveel leuke inspiratievolle plaatjes en teksten over boeken, boekenliefde, minibiebs, little free librarys. Op mijn facebookpagina: Pauline's Minibieb Emmeloord
probeer ik zoveel mogelijk te laten zien en je op de hoogte te houden van mijn minibieb en de minibiebs in het land. Er komen er steeds meer bij!
Zeg het voort en wil je er zelf ook één starten en heb je hulp nodig dan vind ik het leuk om te helpen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Bedankt voor je reactie en een fijne dag!