zondag 3 augustus 2014

Gekleurde stoelen.

Hallo bloglezers,
Het is alweer een tijdje geleden. Maar er zit dan ook een vakantie tussen. Die heerlijk was. Even er tussenuit naar de Ardennen en daarna Limburg. Met de tent. Maar misschien komt daar nog een post over. Eenmaal thuis was de vakantie gelukkig nog lang niet voorbij en ben ik weer aan het verven gegaan.
Niet wit dit keer! Ik was een beetje uitgekeken op mijn eethoek. Rieten stoelen zijn mooi, maar wel allemaal hetzelfde. Saaaaiii.  Dus rieten stoelen naar buiten en hup naar "de Jutter" in Ruinerwold te Drenthe. Grote schuur vol met oud! Redelijke prijzen ook. Echt een aanrader. Ik wist dat ze daar een heleboel oude caféstoelen en keukenstoelen hebben staan. En dat was ook zo. De zolder vol. Dus we hebben ze 1 voor 1 uitgezocht en gepast. Deze 4 zijn het geworden (1 had ik nog thuis staan).
Daarna lekker aan de slag gegaan met verven. Natuurlijk met Annie Sloan Chalk Paint.


Mag ik aan jullie voorstellen van links naar rechts:
Mr. Provence, Miss Antoinette, Mr Louis Blue, Miss Englisch Yellow en Mrs Henrietta

Wel  hier en daar wat Paint gemengd met de kleur Pure voor een zachter effect.
Het resultaat geeft een fris effect in mijn kamer. 

Natuurlijk wilde ik daar ook weer wat leuke kussentjes bij. Dus kon ik eindelijk mijn stapeltje retro en vintage stoffen eens aanspreken. Ook heb ik een paar kussentjes gemaakt van een oud zielig geborduurd tafellaken.  Dit is het nu geworden. Het zitten is wel even wennen na de grote rieten stoelen. Maar ach... ze zijn hier wel wat gewend.:)Als je goed kijkt zie je buiten de rieten stoelen onder de veranda.
   
               Nu nog een grote industriële lamp erboven. Daar ga ik deze week eens voor struinen
Dus wordt weer vervolgd!
Ik hoor heel graag wat jullie er van vinden.

                                                         
3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie stoeltjes, Pauline! De sfeer, de kleur, de kussentjes....het ademt helemaal jou uit. Wat heb je het mooi gemaakt. Stiekem een beetje 'jaloers' op jouw mooie style-talent ;-) Zonnige groet, Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank voor de complimenten ! Wat lief! Als ik over jouw talenten begin is mijn blog te klein;) liefs van mij

      Verwijderen

Bedankt voor je reactie en een fijne dag!